piatok 7. novembra 2014

v sivom

Na tašku od Rosy som sa dlho odhodlávala práve preto, že u nej si človek ťažko vyberie, keď vám takmer každý deň na blogu ukazuje ďalšie a ďalšie kreácie. Ja som však nakoniec vsadila na sivú. Úplne celú. Rosa vás nebude presviedčať, že je to nuda, ale ochotne splní každé prianie. Ja som jej zato veľmi vďačná, pretože mňa by asi nakoniec zlomila na nejaký úlet. Táto sivá sa mi osvedčila ako úplne univerzálna a praktická, hodí sa ku všetkému čo momentálne nosím...a vôbec nie je nudná!!! Asi preto sa dopujem túto jeseň sivou vo forme oversize kabátiku a na šál zo sekáča nedám dopustiť.

kabát NY, pletený rolák F&F, crossbody kabelka Rosa Mitnik, šál secondhand


14 komentárov:

  1. Miluju šedou a nejvíc ji miluju na Tobě! Chci ten kabááááát!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každá máme tú svoju farbu, že..:) Jo je skvelý, už ho skúšal aj môj brat a vyzeral v ňom dobre, len o číslo väčší by potreboval:)

      Odstrániť
  2. Ta barva je úžasná, asi se po tomto kabátku taky kouknu! :)

    http://cocoococktail.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej tá šedá je úplne iná na aké je človek zvyknutý aj mňa veľmi oslovil ten odtieň:)

      Odstrániť
  3. Saško,
    tvá kabelka způsobila šílenství.

    Jedna půlka planety chce šedou brašnu a druhá melanž podšívku.
    Ale - jak se ví, žádná RM taška není nikdy stejná, takže tvůj originál zůstane navždy jediný a navíc první ... to zní skoro jak z romantického deníčku, viď ... ?!? ... :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Faaaakt?:) tak ale teraz neviem či je to dobre či zle, teda hlavne pre Teba, prosím len z toho nezošediveť. No a to je úúúúplne romantické, veď od Teba musí byť, aj ten balíček bol celý taký predsa:)

      Odstrániť
  4. Ten kabátek je boží, jenže já jsem si zrovinka říkala, že bych měla začít nosit víc barev (a proto jsem si koupila černý boty), takže budu jen ochat nad tím, jak sluší tobě .)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach no to poznám, človek mieni... ja som už ale tiež chcela trošku oživenia, tak som vsadila na doplnky, konkrétne dva šále, žltý a bordový a som spokojná, ostatné klasika šedo čierna:)

      Odstrániť

Ďakujem za milé odkazy!