štvrtok 6. júna 2013

nerozhodná...

...tak veru. Pretože, ak by som bola, tak to tričko by už bolo dávno hotové. Tieto krásne mini obrúsky hačkovali moje dve babky Faninka a Milka. V predchádzajúcom poste som si trochu zaspomínala a dnes je to vlastne opäť o spomienkach. Každá bola iná a vidno to aj na ich háčkovaných výtvoroch. Aj keď u mňa doma takýto typ dekorácie určite nenájdete, na oblečení alebo doplnkoch majú pre mňa svoje čaro. Viem, že by viac vynikli na farebnom tričku, ale chcela som niečo nenápadné, zachovať tú ich jemnosť a ľahkosť. Ak máte chuť zapojte sa a napíšte mi, ktorý variant oslovil vás. Poteším sa a pomôže mi to v rozhodovaní...

 ...tak ktoré...??? 
 
pozn. 1. variant má obrúsok na chrbáte...
 
 
 

11 komentárov:

  1. Ďakujeeeem,asi nakoniec naozaj skončia na dvoch tričkách:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 2,3,4...všetky sú pekné, tiež by som si nevedela vybrať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem všetkým za tipy, potešila ma takáto účasť milé dámy:), nie som zvyknutá, takže radosť veliká:). Z FB aj blogu vyhrali 9 a 4, takže sa rozhodnem ale teším sa, že sa páčili aj ostatné a aj "chrbátová" verzia(1.), to bol môj favorit ale asi to ešte zvážim, ešte raz díky moc!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak jak to nakonec dopadlo? Ze je nakonec zrealizovana jednicka?! Ta je totiz nej. Jeste se ctverkou tedy... :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už som mala veru aj výčitky, že som nenapísala žiaden rozhodujúci post ale je pravda, že som stále váhala. No máte pravdu 1. bola môj favorit a od včera je definitívne na tričku, takže chystám nový príspevok:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milé odkazy!