streda 10. júna 2015

kivvi

Je to prvý krát čo som sa dala na testovanie nejakého produktu. Čistiaci pleťový kokteil z Brány k dětem, ktorý používam už nejaký ten týždeň ma ale zaujal, takže som sa na ho veľmi rada vyskúšala. Kivvi je Lotyšská značka prírodnej kozmetiky, ktorá je šetrná nielen k životnému prostrediu ale aj k vašej pleti. Na jej výrobu sa používajú BIO, biodynamické a certifikovaných prísady rastlinných olejov a výťažky napr. zo skorocelu, jarabiny, brusníc, jablka, malín, čiernych ríbezlí, obilných klíčkov, konopných semienok, šípok a iných dobrôt. Čistiaci koktejl, ktorý som mala možnosť vyskúšať na vlastnej koži ( a to doslova) je vhodný pre všetky typy pleti a je ozajstným kokteilom jarabiny, čučoriedok, čiernych ríbezlí a brusníc. Moju pleť vždy hlavne osviežil a rozžiaril. práve počas náročných alebo veľmi teplých dní a po slnení moja pokožka najviac ocenila jeho zloženie a krásne ožila. Ovocný koktejl vyčistí pleť a odstráni make-up, hydratuje, tonizuje a má protizápalové účinky.


4 komentáre:

  1. Kivvi znám, ale tento čistící jsem ještě nezkoušela. Když já mám tu pleť strašně citlivou. Ale vypadá skvěle.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ja našťastie nepoznám, no táto kozmetika by mohla vyhovovať aj citlivejšej pleti pretože neobsahuje farbivá, parabény ani konzervanty. Asi to treba len odskúšať:)

      Odstrániť
  2. Prosím, kde kozmetiku kupovať...objednávať...díky za tip..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V článku vyššie je odkaz na stránku, posielajú aj na Slovensko a v Košiciach je aj kamenný obchodík...rado sa stalo:)
      http://www.branakdetem.cz/

      Odstrániť

Ďakujem za milé odkazy!