nedeľa 1. marca 2015

poteší...

aj chvíľka, keď doma ešte nájdem čas na niečo malé tvorivé. Prvá maľba na plátno, začíname s menším rozmerom. Zabavila šuhajka a ja som tak mohla dokončiť novú závesnú dekoráciu. Origami labute, návod napr. aj tu. Pri prvej som si myslela, že to nikdy nebudem schopná poskladať bez návodu. No myslím, že to nie je až také strašné a tretiu už som skladala s pamäti.



9 komentárov:

  1. velmi efektne labute :)) !! ja som minuly rok skladala origami srdcia na vianoce a vobec to nie je take complicated ako to vyzera :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. po prvom zhliadnutí som myslela, že to vzdám:) ale nedala som sa...ale sú aj jednoduchšie spôsoby skladania vtáčikov.

      Odstrániť
  2. Malbu na plátno bych brala hned :). Závěs je nádherný, už dlouho se odhodlávám taky k nějakému.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja mala tiež stále chuť do toho maľovania zasahovať, ale som sa krotila:)

      Odstrániť
  3. Sašo, to malování na plátno je krásné. Už delší dobu mám pro tyto účely připraveny 3 plátna ve skříni... Brzy musím udělat Viki taky radost a vytáhnu je, díky za "nakopnutí" :-) Origami labutě jsou perfektní. V poslední době se mi origami začínají líbit čím dál víc, zatím jsem jen ve fázi shromažďování návodů na ně... ale snad brzy i u nás něco pěkného vznikne. Krásný večer A.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to chápem, mne veru tiež dlho trvá kým sa k niečomu dokopem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Má zajímavý výběr barev, malý šuhaj... A nebojí se toho, to je sympatické!
    Krásné origami... Já mám pořád pocit, že origami je nějaké strašně tajné kouzlo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, zakaždým prekvapí...ale čierna vedie skoro vždy, inak u detí dosť často:) Hlavne obdivujem toho/tých čo vymysleli.

      Odstrániť

Ďakujem za milé odkazy!