piatok 13. decembra 2013

len tak, pomaly...

zvianočnieva sa aj u nás. Nezaspala som ani zimným spánkom, aj keď by som občas rada. Len som trochu spomalila a len tak z diaľky sledujem čo sa deje navôkol. Mala by som umývať okná, upratovať...no nič z toho nebude, azda len pár pokusov o pečenie. To ma občas chytí v zime, lebo potom je v celom byte tak teplúčko a voňavo. A keď už som predsa len mala do niečoho strčiť nos, tak som si vyrobila voňavo voňavú guľu/ polystyrénová guľa s klinčekmi, badiánom a sušenými plátkami pomaranča/. Vždy keď idem okolo musím sa nadýchnuť znova a znova...a nové prírastky do rodinky na želanie zákazníčky, bratček a sestrička.





4 komentáre:

  1. Líbí se mi ten výraz "zvianočňuje". A nesmírně obdivuju jak "kreslíš" strojem. To teda bych jednou chtěla taky umět... Paráda!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten badyán s klinčekami a pomarančom voní i přes fotku, hmmm! Vůbec Vánoce jsou o vůních, že? Dnes večer jsem zjistila, že po pečení voním vanilkou....takovou vůni v parfumériích určitě nemají. Bratříček se sestřičkou jsou překrásní, určitě to budou kamarádi nějakých opravdových sourozenců. Příjemné čekání .)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No veru, s tým voňavým pečením je to už raz tak...a ďakujem za sestričku a bratčeka:), čoskoro budú u svojich nových majiteľov.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milé odkazy!