pondelok 31. augusta 2015

život ide ďalej...

aj napriek tomu, že prispievam na blog minimálne. Veci sa dejú. Opäť začína školský rok a moje prázdniny skončili až príliš rýchlo. Prišli sme o všetky fotky z počítača a to definitívne. Nikdy som si to nevedela predstaviť, keď som to niekde na blogu čítala ako sa to stalo iným. Teraz je to tu a mne to asi ešte vôbec nedochádza. No čo, život ide ďalej...
Šijem a chrbtica mi to dáva každý deň pocítiť. Zachraňujem ma jóga a radosť, ktorú za ušitú vecičku dostávam od ľudí. Mám ďalší návod na aukro blogu a teším sa na tie budúce...
A konečne sme našli naše miesto pre život. Verím, že už iné nebude, a že toto je to pravé. Bude tam ticho a kľud, les aj pole, na skok od mesta, málo ľudí a pár zvierat. A my.

20 komentárov:

  1. Gratuluju k úžasnému místu pro život, protože takto má vypadat!! :) A skvělé DIY.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hmmmm..co napisat...
    Aj ja som casto citala o nenavratne stratenych fotkach... Preventivne som kupila zalozny disk a mam ich odlozene...mrzi ma, ze tie tvoje uz neuvidis...
    A to nove miesto na zivot.. Tiez som si naivne myslela ze sme nasli take ..uz na stalo a bude klud a ticho, lebo les a pole je tu hned za plotom...okrem toho su tu susedia, ktori si klud a pokoj vysvetluju po svojom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No my sme ten záložný disk kupovali až tak dlho, že sme ho nakoniec ani kúpiť nestihli:( Čo sa týka bývania, nič nie je horšie ako zlé vzťahy so susedmi. To chápem, no ja verím (a snáď nie naivne), že to bude ok, všetko:)

      Odstrániť
  3. Že ne?! Fakt jste přišli o všechny fotky? To je strašný! A nejde to z toho počítače nějak vypreparovat? Někdy to jde... Ach jo.
    A budete stavět nebo už domeček stojí?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt, v kútiku duše som dúfala, ale pán v servise povedal, že všetko v "útrobách" vymenili, a máme vraj v podstate fungl nový počítač, čo mi prišlo ako riadna facka:( a nie pozitívna správa. Tak sa aspoň rozptyľujem plánovaním domčeka, budeme stavať:)

      Odstrániť
  4. To mi je luto, ze ste prisli o fotky. Skuste oslovit známych a rodinu, ktorym ste tie top fotky mailom posielali. Mozno aspon criepky spomienok najdete v iných pocitacoch :-). Ja som takto uz zachranovala datove informacie inym.

    Vyhliadka nového byvania znie skvelo. Tak drzim prsty, aby to bolo naozaj podla vasich predstav.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Slavka si milá, presne na tom už pracujeme, to je asi jediná cesta. Práve jedna dovolenka strávená s poločne su súrodencami a našimi deťmi je fuč, ale brat fotil v podstate to čo aj ja a je super vidieť tie fotky jeho očami (objektívom). Dokonca mám pocit, že sú ešte lepšie ak tie moje:)
      A ďakujem za pozitívne slová!!!

      Odstrániť
  5. jej, to je šílený :( My jsme přišli o většinu fotek před několika lety, když jsme nechali okno před odjezdem na mikroventilaci, přišla smršť, okno otevřela a celá pracovna komplet vyplavala. Zmoklé počítače a záložní disk už nikdo nezachránil (možná by zachránil, ale cena byla pro nás příliš vysoká). Zachránili jsme jen to, co bylo někde on-line nebo vypálené (tehdy se to ještě dělalo). Naštěstí fotky ze svatby byly na cd, byť neupravené, neroztříděné...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fúúha, tak to je sila. Náš počítač nám asi nieje súdený alebo čo. Hneď po kúpe nešiel nabíjať, po reklamácii nám po dvoch dňoch niečo vo vnútri zhorelo, potom horko-ťažko prežil obliatie čajom a teraz kvôli displeju prišli o fotky. Fotky zo svadby máme tiež na cd, tak aspoň čosi:)

      Odstrániť
  6. Ty závěsné korkové "tácky" = skvělý nápad..

    No a místo pro život..pole, les a kousek město..nádhera..ať se tam báječně bydlí (až bude dostavěno =) )

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  7. korkové závěsy jsou boží!!!
    a místo k životu krásné, třeba to s těma fotkama tak mělo být, já si v takových chvílích opakuju, že to má nějaký smysl...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Lenka za oboje:)...a áno, to bolo prvé čo ma napadlo, malo to tak byť. Asi preto to som mnou akosi ani príliš nepohlo, lebo to má nejaký zvláštny zmysel. Neviem síce aký no ak to má byť niečo pozitívne budem rada:)

      Odstrániť
  8. To je veľmi nepríjemné. Snáď sa podarí dostať čo najviac späť. A gratulujem, nájsť skutočné miesto pre domov je náročné.

    Veronika
    livingbypanicca.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že hej. Ďakujem, veru a nejaký čas tomu treba venovať:)

      Odstrániť
  9. moja vlastna pistiaca dusa sa tesi z vasho noveho domova! velmi vam to prajeme. a nech skolsky rok kraca prijemne, no rychlo, smerom k dalsiemu julu.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Škoda tých fotiek, ja sa stále desím toho, že sa mi niečo také stane. Ono človek asi začne poctivo zálohovať, až keď sa mu pokazí počítač a nie je cesty späť... Gratulujem k skvelému miestu na žitie, podľa opisu znie nádherne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, no čo už učíme sa z vlastných chýb:) a ďakujem!

      Odstrániť

Ďakujem za milé odkazy!