streda 8. októbra 2014

škatuľka

To je tak, keď niekto nezatvára okná keď odcháza z domu a spustí sa taký lejak, že máte dojem, že pršalo priamo vo vašej kúpeľni. Odniesla si to jedna malá škatuľka, tak som to musela nejak maskovať. Mramorový efekt ma chytil za srdce už dávnejšie a viem, že ma bude držať ešte dlho a na všetkom, no dnes zatiaľ len takto. Minimalistický prístup je pri mramore viac než žiadúci a tak sa držím hesla "menej je viac". Škatuľka opäť slúži a život beží ďalej...
...v podstate som chcela dnes aj o tom, ako som zmätená a čím menej prispievam tým viac o blogu premýšľam. O tom či pokračovať, keď nie je na blog čas, o tom, že recyveci už sú viac o živote ako o recynápadoch, o zmene názvu, či novom blogu s inou myšlienkou... je toho viac a keď už som presvedčená, že končím, príde nový deň alebo čitateľ a ja sa teším ako sa podelím s vami aspoň o tých pár fotiek. Nehovoriac o tom, čo mi blog dal/dáva a koľko milých ľudkov som vďaka nemu spoznala, či už osobne alebo virtuálne....No čo už, asi ma prepadáva jesenný splín, tak ho do tej škatuľky zatvorím.... ha a ešte sa to i rýmuje:)




25 komentárov:

  1. Budu ti v patách - ať už kdekoliv:-)....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rozhodně nekonči,to by mě mrzelo a určitě nejen mě.
    Jinak,chápu...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moje milá Saško, nekonči, nedávej jiné jméno, nikam nechoď :). Je to vývoj... Nerada bych jednou marně chodila na odlžené Recy veci a vyhlížela nový post :). Zústaň s námi!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ale co tam po spline.....pride-odide....blog zostava. Daj si oddych. To je zivot... Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mně nevadí víc o životě a míň recy, je mi jedno kde, ale kdyby Tvůj blog nebyl, bylo by mi smutno, i když důvody chápu.....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach, holky moje:) ja viem, že ma chápete a ďakujem za podporu, snáď to Myyna bude ten vývoj a nie kríza! Ja by som to tu len veľmi ťažko opúšťala a len smutno snorila po vašich blogoch. Volím teda pozvolné tempo a čas ukáže:)

      Odstrániť
    2. Krize se neboj, je to normální součást vývoje. Bez občasné krize by nic nešlo dopředu, platí pro lidi, ekonomiku, svět....... to jsem si přečetla v chytré knize, když jsem sama měla nějaký splín a snažím se na to takhle koukat a je mi hned líp :-)

      Odstrániť
  6. Sestrička moja, ty len nikam neodchádzaj :) kto nás bude zásobovať nápadmi a príbehmi zo života :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Alex, vyřešila jsi to úžasně .... mramor tvé krabičce sluší .... Marki

    PS: nezoufej, bude líp .... čas všechno vyléčí .....♥♥♥..........věř mi !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vďaka, aj za milé povzbudenia Marki!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. sasi, pekny, jednoduchy, minimalisticky napad... a splin ako prisiel, tak odide. dumaj, premienaj, vymyslaj a urcite nikam "neodchadzaj" :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tomu splínu rozumím... Ale buď tu, nikam neodcházej, recy-věci nebo recy-život, obojí v tvém podání vídám ráda!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. recyveci už neberu jen jako název blogu. Je to značka. Vaše značka.
    Já jen že, ... mám Vás ráda, ať už píšete nebo tvoříte, ale chápu, že vývoj člověk nezastaví.

    A stejně se těším, co vymyslíte! :-)
    Príma den.
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nikam nechoď... Je tu hezky:).
    A krabička se povedla!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Veľká vďaka za vaše skvelé odkazy, ono je to tak, že som ani nebola rozhodnutá "zmiznúť" , ale blog je aj o mne a mojom živote, tak to nejak konečne zo mňa vyšlo:) To znie trošku divne, že?... no vy viete ako to myslím a neskutočne sa teším a vážim si, že ste si našli chvíľku a napísali mi. Ďakujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Milá Alex, přidávám se k zastáncům zůstat. Byla jsem velmi nadšená, když jsem narazila na Váš blog a moc ráda se u vás stavuju a obdivuju všechny ty skvělé a hlavně precizně provedené recyklace. Vždy se moc těším s čím zase přijdete. Jana z Prahyyy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veeeľka vďaka, sľubujem, že sa budem snažiť nesklamať a zaujať Vás, potešili ste ma!!!

      Odstrániť
  15. Milá Alexandra, som tu rada a tak verím že ešte dáky ten čas budem :-).Mám jednu otázočku - čo ťa spája s Dechticami, ktoré tu občas spomenieš?Dechtice - tam sa narodila moja mamina a tam som prežila svoje najúžasnejšie prázdniny čoby holka z Blavy, každú leto od mala až pokým som si nevytvorila svoju rodinu.Eva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Evička, ste milá! O Dechticiach som netušila až dokým sa tam nepresťahoval môj brat teraz už aj so svojou manželkou, ktorá tam má aj časť rodiny. Brat si našiel prácu v Dobrej vode, takže tam už aj ostal žiť. Ja tam chodím veľmi rada a úplne Vás chápem, že prázdniny na vidieku sú naj... Vždy tam vypnem a brat nás vždy povláči po rôznych miestach o ktorých som vôbec netušila:) Prajem krásny zvyšok víkendu:)

      Odstrániť
  16. Mila Saska, napisem iba jedno - ja si neviem predstavit zivot bez Tvojho blogu: je pre mna maximalne inspirujuci, ale hlavne daje mi jednoducho na tvari usmev a v srdci obrovsku radost... aj ked by tu mali byt post raz za mesiac, to by som velmi nechcela, aby blog prestal fungovat ...posielam anjelske objatie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Gosia, si poklad♥ a som neskutočne rada, za Tvoju podporu. Aj keby som mala prispievať len raz za mesiac, malo by to zmysel, práve kvôli takým ľuďom ako si Ty!!! xxx

      Odstrániť
  17. Všetko je tak, ako to byť má.oo°°°ooOOO...ooOO..°°..Saška milá, nech je konečné rozhodnutie akékoľvek, Tvoj blog zanecháva stopu.♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  18. To je megáááááááá! Skvělý upgrade!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Krabička je nádherná a moc prosím, nekončit!!! Mám to tu moc ráda, i když čtu, koukám, beru si inspiraci a nekomentuju :-).
    Pěkný den!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milé odkazy!