utorok 25. februára 2014

holubia

Nová listová kabelka mala byť pôvodne transparentná, podľa návodu tu. Keďže som ale nezohnala žiaden podobný materiál a v konečnom dôsledku som si uvedomila, že asi naozaj nechcem, aby všetci okoloidúci poznali jej obsah (aj keď efekt je krásny, o tom potom:)), zvolila som koženku. Holubiu šedú. S medenými rúčkami, ktoré sa dajú vysúvať, takže si ju môžem ušiť v rôznych farbách alebo materiáloch a jednoducho meniť podľa nálady. Variantou pre milovníčky prírodných materiálov, je nahradiť rúčky drevenými guľatými, samozrejme opracovanými a dostatočne pevnými paličkami.




22 komentárov:

  1. Skvělá, Tvoje i od Love Aesthetics (ona je dobrá viď? :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Jani, som z nej taká happy:) a áno ten blog je nemá chybuuu!!!

      Odstrániť
  2. Krásný tvar! Jinak udělat víc barev a střídat je podle nálady by bylo vážně nejlepší (úplně to vidím - světle růžová, černá, neonově žlutá se stříbrným držadlem...). My se chystáme právě na něco transparentního (ano, taky milujeme Love Aestetics ;). Jen mě napadá, zda to měděné držátko nemá tendenci vypadávat, když třeba kabelka leží na zemi?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno to by boli krásne kombinácie a možno aj nejaké geometrické vzory. Tie medené držátka vôbec nevypadávajú, pretože tunel je ušitý tak akurát, nie príliš voľný, skôr som ho mala na jednej strane trošku problém narvať cezeň:). Možno na tej transparentnej by mohlo vypadnúť, keďže je to viac hladké!!! Pekný večer

      Odstrániť
  3. Naozaj krásna.
    A pre prírodné typy by mohlo byť držadlo z bambusu ;-)
    Predávajú sa v kvetinárstve v prijateľnej cene a tuším je trochu pevnejší ako drevo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Áno, áno kľudne by mohli byť aj bambusové, myslím, že je to veľmi variabilná taštička:)

      Odstrániť
  4. nebudeš ešte niečo podobné vyrábať, lebo seriózne by som mala záujem, ale keby nie, tak aspoň môžeš dať echo, odkiaľ tie medené držátka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ušiť by nebol problém, to veľmi rada, len tie medené rúčky boli náhodne nájdený odpad, na ktorý som tiež dosť dlho čakala a bohužial bola to len jedna dlhšia tyč, ktorú som prepílila na dve. U nás je jedna firma, ktorá spracováva medený odpad, taký zberný dvor, takže tam by som mohla niečo zohnať ale nesľubujem. Inak neviem kde, možno niekde na nete. Fakt netuším. Ak by som čosi zistila príp. zohnala dám vedieť:)

      Odstrániť
  5. Skvělá kabelka a ta měděná trubka tomu dala prima směr!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak toto áno! asi mi padla sánka! presne môj vkus!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiež by som chcela nejakú transparetnú, ale neviem sa ešte poriadne rozhodnúť :) Pekné fotografie.

    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ah ty dizajnérka, krásny minimalizmus!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milé odkazy!