utorok 3. februára 2015

kvetináče

Tak a toto je môj posledný zo šiestich sashe žurnálov a myslím, že do tohto bieleho počasia sa na zahriatie celkom hodí. Celý postup nájdete tu a aj odkazy na tie ostatné.


6 komentárov:

  1. krásně jednoduchý :)

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mila pani Rosina,dnes som kukla k RoseMitnik,pacilo sa mi Vase zrkadlo zakomponovane na jej kupelkovej policke,aj ako Vas chvalila,aj ja Vam dlzim napisat,ze pejem chvaly na cerveny vankusik s pismenkami,ktory sme si davnejsie u Vas kupili,vtedy sme zvazovali aj vankusik so zasitym zajkom,. . .nakoniec skoncil v mojej posteli a je nielen pekny,ale aj makkucky a mimoriadne prijemny na spanieProste,vydaril sa ,aj vzhladom,aj funkcne,drobnost,ale podstatna!Mimochodom zasiteho zajka som chcela doobiednat,ved nenecham nasho Snehulka sameho v shope,aj ked je po pitve,prave preto. . . a s potesenim som zistila,ze uz u niekoho byva. . Zdravim!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ajaj tak to ma mrzí, ale teším sa, že aspoň ten čo máte je obľúbený:) Obchodík mám teraz prázdny pretože som trošku musela ubrať z pracovného tempa, ale verím, že to ešte nakopnem a niečo podobné snáď u mňa niekedy nájdete. Človek nikdy nevie:) Krásny víkend prajem!!!

      Odstrániť

Ďakujem za milé odkazy!