nedeľa 11. januára 2015

V krajine, kde sa piesok lial a ...

Naša momentálne veľká zábava. Áno naša. Hráme sa všetci, všetkých tento zázrak dostal a totálne nás fascinuje. Presne ako sa dozviete tu, je tvorivou zábavkou od 3 - 99 rokov. Totálne vás pohltí. Ja som pri dotýkaní sa úplne vypla, relaxovala...aj slina mi vyšla. Nič sa nelepí na ruky a prípadné škody ľahko vysajete. Môj muž sa smeje, že keď sa budeme s ním tak často hrať, o chvíľu nám z neho nič neostane.



12 komentárov:

  1. mame ho ve skolce pro deti, ale my tety si s nim hrajeme jeste radsi! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Se picnu.
    Já neznám.

    JÁ CHCI!!!

    Navíc - vypnutí a relaxace není nikdy dost.

    Si googlím.
    Se těším!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Si píš, že sa picne každý kto si ho u vás vyskúša:D, tie reakcie stoja za to!!! Ja by som si do neho aj nohy strčila:DDD

      Odstrániť
  3. No téda! To asi taky potřebujeme...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. u nás si taky hrajeme... ale udělali jsme si sami doma... můžete to taky vyzkoušet :) http://lejimada.blog.cz/1412/vanoce-vlastni-rukou-2-kouzelny-pisek... Je ale pravda, že šíleně rychle mizí... stejně jako modelína :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow! To som teda ešte nevidela a nepočula... Vyzerá to úžasne! Myslíte baby,že by to mohlo byť aj pre dieťatko od 19 mes. alebo je to ešte skoro? A ak,tak za akých okolností prosím?
    Zaujala ma tiež tá pracovná doska,je to podnos alebo niečo špeciálne,čo sa dá tiež niekde kúpiť? Ďakujem za odpovede :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, píšu od troch, náš Timko bude mať o pol roka 4 a ešte stále musí mať pri tom trošku dozor, ani nie kôli tomu, že by to dal do pusy, to už chápe, že to tam nepatrí, ale skôr tomu, aby ten piesok nelietal kade tade:) ...ja by som asi počkala, prípadne skúsila lacnejšiu variantu a vyrobila si doma sama ako píše vyššie Lenka http://lejimada.blog.cz/1412/vanoce-vlastni-rukou-2-kouzelny-pisek. Podložka je úplne starý podnos na servírovanie a osvedčil sa, kľudne by ale mohol mať vyššie boky aby ten piesok nevypadával, používam ho aj napríklad tak, že namiesto piesku doň nasypem trošicku krupice a potom sa dá do nej krásne kresliť alebo jazdiť autíčkami, čo zanecháva super stopy a cestičky, no super zábava na dlhý čas:)

      Odstrániť
  6. A to jsem si myslela, že jsme v tom sami! Ježíšek nám tento zázrak také nadělil a od té doby skoro každý den pískujeme. Nejdřív jako že si chce hrát náš syn, no ale postupně se přidávají všichni (dokonce i babička, když je zrovna u nás) a dopadá to tak, že se synek zlobí, že je to přeci jeho dárek od Ježíška. Ale nedá se odolat, přesně jak píšete, je to skvělý relax a hrozně příjemné na dotek. Mám ale pocit, že už brzy budeme muset objednat novou várku, protože se nám množství nějak zmenšuje! Krásné hraní, Věrka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milé odkazy!