štvrtok 24. apríla 2014

kabelkové doodles

Tak to už čo je?! Počmárať sestre kabelku a ešte sa tým aj chváliť. Nie nejdem tu riešiť nejaké sesterské spory:), len som trošku "pomohla" jednej kabelke zo sekáča, ktorá bola na pár miestach popísaná perom. Urobila som z  tej chybičky krásy jej prednosť a popísala ju ešte viac. Postačí čierna permanentná fixka. Miesta, ktoré nechcete popísať vykryť páskou a čmárajte jedna radosť. Priznám sa, že som mala nutkavú potrebu ju už sestre nevrátiť:)




20 komentárov:

  1. OMG O.o som najskor precitala cely text a som citila ako rastie vo mna zvedavost, ze co bude pokreslene na kabelke!!! ked som zbadala to co je tak som si musela fotky pozriet este raz a este raz a este raz. Taka jednoduchost a TAKA KRASA!!!! maximalne originalna kabelka! A viete, co teraz som urobila? Otvorila som si svoju skrinu s kabelkami a hladam taku, ktoru tiez mozem tak pokreslit :D :D :D pekny dnik zelam :) :* gosia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuu milá Gosia, ďakujem Ti krásne!!! Viem, že sa Ti určite podarí a bude krásna, držím palec, pekný deň aj Tebe:)

      Odstrániť
  2. super napad a pekny ulovok:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ...nerada ho beru do pusy....ale je to boží....tleskám, jako vždy...pa Vokopka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je super nápad, odteraz koniec nudným jednofarebným kabelkám! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni, tak to je jedním slovem BOMBA!

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pecka! Ako uz aj dievcata pisali, neskutocna jednoduchot a tolka krasa :) Napadlo mi, mozno nabuduce, skusit trosku poliat farbou :) V niecom tak spontannom je tolka krasa! TLIESKAM! xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Joooj Vikky-díky:) ja už som na jednu kabelku raz skúšala, a trochu sa z nej šúpala a u mojej segry to je s farbou dosť ťažko, ona skôr len tie neutrálne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Velmi zajímavý a neotřelý nápad...zase :) Tvůj blog patří mezi mé oblíbené a tvé originální nápady se mi hrozně líbí :) www.themonica.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jeden z najlepsich DIY napadov za poslednú dobu!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milé odkazy!