pondelok 20. októbra 2014

výhra

Dorazila v piatok, vo veľkej krabici. Moja výhra u Janky ma neskutočne potešila a celý víkend som doma pobehovala a premiestňovala ho, hľadala to správne miestečko. Neviem či som ho našla, ale zapadol u nás veľmi rýchlo. Zatiaľ bude slúžiť na uskladnenie diek, pretože zima sa blíži, ale v lete si ho budem užívať hlavne vonku. Kôš a aj iné bytové doplnky nájdete na nila.cz. Mňa najviac zaujal krásny a veselý riad s prúžkami alebo momentálne aktuálne zateplovacie doplnky. No a láska na prvý pohľad u mňa šaty zo 100% biobavlny. Tým budem len ťažko odolávať, ale...človek nikdy nevie:) Sny sa plnia, len si treba správne priať.



piatok 10. októbra 2014

mexicooooo

Prvé ovocie po nástupe do práce. Neviem, či to čo robím, nazývať prácou a hlavne s deťmi, ktoré sú autormi týchto farebných dielok. Bol to relax i pre ne, v triede ticho a sledovať ako je každý jeden ponorený do tvorby, ma neskutočne napĺňa. Nato, že máme jeseň sme zostali všetci pekne krásne zaseknutý niekde v teplom Mexiku, medzi kaktusmi a pestrými farbami. Deti si mali vytvoriť vlastný návrh na potlač látky, či ako tapetu/pozadie do pc alebo mobilu.



streda 8. októbra 2014

škatuľka

To je tak, keď niekto nezatvára okná keď odcháza z domu a spustí sa taký lejak, že máte dojem, že pršalo priamo vo vašej kúpeľni. Odniesla si to jedna malá škatuľka, tak som to musela nejak maskovať. Mramorový efekt ma chytil za srdce už dávnejšie a viem, že ma bude držať ešte dlho a na všetkom, no dnes zatiaľ len takto. Minimalistický prístup je pri mramore viac než žiadúci a tak sa držím hesla "menej je viac". Škatuľka opäť slúži a život beží ďalej...
...v podstate som chcela dnes aj o tom, ako som zmätená a čím menej prispievam tým viac o blogu premýšľam. O tom či pokračovať, keď nie je na blog čas, o tom, že recyveci už sú viac o živote ako o recynápadoch, o zmene názvu, či novom blogu s inou myšlienkou... je toho viac a keď už som presvedčená, že končím, príde nový deň alebo čitateľ a ja sa teším ako sa podelím s vami aspoň o tých pár fotiek. Nehovoriac o tom, čo mi blog dal/dáva a koľko milých ľudkov som vďaka nemu spoznala, či už osobne alebo virtuálne....No čo už, asi ma prepadáva jesenný splín, tak ho do tej škatuľky zatvorím.... ha a ešte sa to i rýmuje:)




piatok 3. októbra 2014

kolobežky

Ďalšie Mile(é) body v junákovom šatníku. Tentokrát som naozaj neodolala krásnej jesennej hnedej, navyše v zľave. A to, že je nielen milé ale aj hravé sme hneď po rozbalení otestovali. Neváhajte, kolobežkové aj iné zľavy stále fičia tu !!!