štvrtok 31. júla 2014

júl

Polovica prázdnin za nami. Ešte stále som tu a aj keď nepíšem nič na blog, stále niečo vymýšľam. Veľa brúsim a natieram, pretože leto je na to ako stvorené, a čo nestihnem teraz, v zime už nedoženiem. Pracujem na skvelom projekte a týmto aj ďakujem za možnosť posunúť sa aj niekam inam, ale viac prezrádzať nebudem. Všetko sa však dozviete. S deťmi stále v pätách, na cestách-necestách, na svadbe, vo výškach i na zemi, so zvieratkami a prstami od farby, za šijacím strojom i ponorená do kníh, v záhrade aj v meste...
Prajem krásny august!!!




pondelok 7. júla 2014

nohy počarbané

Pokračujem v načatej čb tématike. Šuhajkovi sa zapáčila a to je pre mňa podstatné. Pôvodne biele slip-on tenisky hneď ako splnili účel/tvorili súčasť svadobného outfitu/ dostali nový vzhľad. Tak či tak by boli nonstop fľakaté, tak som im dopriala. Návod nájdete tu.

...aby šuhajkovi mladšiemu nebolo ľúto:)


piatok 4. júla 2014

čb

Tlačíme len taký fukot. Stačí horšie počasie, trošku dažďa, tričká zo sekáča pre staršieho šuhajka a ide sa na to. Keďže farby na textil došli a ostali len (moje naj) čierna a biela, tlačili sme s tým čo bolo. Šuhajko si vybral jednoduché geometrické tvary, však nech je to hlavne rýchlo a mama neotravuj (to som si teda domyslela len ja), keďže  dieťa absolútne nejaví záujem o výtarno. Ale pozor!!! Zase, čáry-máry fičia naplno, hlavne s kartami.